ruudun takana

Haituva Graphics on perustettu 2024 intohimosta ja palosta graafiseen työskentelyyn.
Mielestämme jokainen yrittäjä ansaitsee toimivat ja brändinsä mukaiset kotisivut!

haituva graphics

asiakaslähtöisesti kohti käyttäjäystävällistä lopputulosta

Haituva Graphics on perustettu yrittäjän työkaluksi, säästämään yrittäjän aikaa ja resursseja, olla menettämättä myyntiä. Kotisivut ovat aina investointi, jotka onnistuessaan kantavat pitkälle. Ei riitä, että sivut ovat olemassa, niiden täytyy myös löytyä silloin, kun asiakkaasi etsii juuri sinun tarjoamaa palvelua tai ratkaisua.

Asiakaslähtöisyys meille tarkoittaa asiakkaan ideoiden ja toiveiden kuuntelua. Osaamisellamme toteutamme käyttäjä- ja hakukoneystävällisen, juuri teidän brändinne näköisen lopputuloksen. Yhteinen matkamme alkaa aina suunnittelupalaverina, joko kasvotusten tai etänä.

perustaja

harrastuksesta uraksi

Voisi sanoa, että olen itseoppinut web-designer, joka on kouluttautunut alan kursseilla ja kouluttautuu jatkuvasti edelleen. Kipinä graafiseen työskentelyyn on oikeastaan lähtenyt koiraharrastuksen parista ja tämä vuosien webmasterina ja lehden suunnittelijana ja taittajana toimiminen, yhdistettynä valtavaan tiedonjanoon ja uuden oppimiseen, on opettanut tästä alasta enemmän kuin olen osannut kuvitella. Viimein saan sanoa, että olen lähempänä unelmaani kuin koskaan aikaisemmin.

aloitetaanko yhteistyö?

mitä prosessiin kuuluu?
mitkä ovat kustannukset?